Vanaf 19 februari is de plaat C’est pas parce que tu t’arrêtes de pédaler que ton vélo va s’arrêter te koop.

Productiehuis De chinezen volgde de realisatie van de cd op de voet. Het resultaat – elf prachtige portretten met de leden van ons gezelschap in een glansrol – is vanaf 19 februari iedere vrijdagavond te zien in het tv-programma Iedereen Beroemd, op één.

Elke aflevering vind je na de uitzending ook op onze website. De eerste vind je via deze link. Deel ze gerust met je vrienden!

Interesse in de plaat? Klik dan op de sectie ALBUM rechts bovenaan.

Op maandag 22 en dinsdag 23 februari kan je ons live aan het werk zien in De Markten, waar wij een ‘Album Release Show’ zullen spelen, telkens om 20u30. Er zijn nog tickets beschikbaar. Reserveren kan via demarkten@demarkten.be.

Adres: De Markten, Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel