Organisation
La compagnie de théâtre Forsiti’A existe depuis 2013 par l’entremise d’une ancienne collaboration artistique et sociale entre ‘Hobo’ et ‘De Markten’. Depuis 2015, ‘Link=Brussel’ déploie également toute son énergie dans ce projet.

GC De Markten wil de ontmoeting en de dialoog tussen Brusselaars stimuleren en zet daarvoor zijn programma en zijn ruimte in. Theater, muziek en beweging worden op verschillende manieren ingezet als communicatiemiddel. Bijzondere aandacht gaat uit naar de verhalen van Brusselaars die niet of te weinig gehoord worden. Op verschillende manieren worden die in de werking van De Markten versterkt en hoorbaar of zichtbaar gemaakt.
Meer info: www.demarkten.be

Hobo vzw is een dagcentrum voor thuislozen. Het biedt een waaier aan van activiteiten, initiaties en hulp bij het zoeken naar een opleiding en/of werk. Hobo hoopt hierbij een deur te openen naar meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid, het ontdekken van talenten en het doorbreken van het sociaal isolement.
Meer info: www.hobo.brussels

Link=Brussel heeft als missie het leveren van een bijdrage aan de opbouw van een interculturele samenleving in Brussel. De vzw ondersteunt een sociaal-economische integratie en emancipatie van etnische minderheden in Brussel door het bieden van gelijke kansen. De projecten van Link=Brussel vzw spelen in op concrete behoeften van de doelgroep.
Meer info: www.linkbrussel.be